• -6,05 €
  • - 24 %
KIIRE TARNE: Tellimused, mis on tehtud enne kella 13.00, saadetakse teele samal tööpäeval!

Olimp Thermo Speed Extreme 120 kaps.

3801
25,00 €
18,95 € Säästke 6,05 €
Maksudega
Kogus

6.32 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Olimp Thermo Speed Extreme ® on toidulisand, mis on loodud selleks, et aidata põletada rasvkude, kaitstes samal ajal lihasmassi.
Olimp Thermo Speed Extreme ® sisaldab teaduslikult valitud ja tasakaalustatud koostisosade segu, mis tagab selle toidulisandi tõhususe. See sisaldab kõige aktiivsemaid termogeene - epigallokatekiini (EGCG), bioperiini, türosiini, sünefriini ja kofeiini. Mis on termogeensed ained? Termogeenid on toitained, mis aktiveerivad termogeneesi (rasvade põletamine soojuse hajutamise teel), stimuleerides samal ajal valkude sünteesi.
Olimp Thermo Speed Extreme ® aitab vähendada rasvade ladestumist ja samal ajal arendada lihasmassi. seega on Olimp Thermo Speed Extreme ® ideaalne rasvapõletustoode neile, kes soovivad ilusat kehakujundust.
ÜLDINE KOGUS: 120 kapslit (120 portsjonit).
Serving (2 kapslit) sisaldab:
Rohelise tee ekstrakt 500 mg
Millest EGCG 55% 275 mg
Mõrkja apelsinikoore ekstrakt (6,0%) 334 mg
Sisaldab: Synefriini 20 mg
Guarana ekstrakt (22%) 182 mg
Sisaldab kofeiini 40 mg
Kofeiini veevaba 160 mg
Bioperine ® (95%) 5,0 mg
Türosiin 1000 mg
KOKKUVÕTE: türosiin, rohelise tee ekstrakt, kibuvitsa apelsinikoore ekstrakt, guaraana ekstrakt, kofeiin, musta pipra ekstrakt, mikrokristalliline tselluloos liimina, magneesiumstearaat, kapsli želatiin.
KASUTAMINE: 1 kapsel kaks korda päevas. 1 kapsel, 2 kapslit päevas, võtta 1 kord, 30 minutit enne hommikusööki ja lõunasööki.
Hoiatused: Sisaldab kofeiini. Ei ole soovitatav kasutada rasedatele ja imetavatele naistele! (200 mg / 2 kapslit). Ei sobi kasutamiseks alla 18-aastastele. Mitte võtta, kui teil on hüpertensioon (kõrge vererõhk) või te võtate teisi ravimeid. Ärge võtke rohkem kui 2 kapslit korraga. Ei ole soovitatav võtta vähem kui 6 tundi enne magamaminekut. Kui te märkate mingeid ebasoodsaid muutusi oma enesetundes, vähendage päevast annust või lõpetage toote võtmine ja konsulteerige oma arstiga. Ärge võtke seda toodet koos teiste kofeiini või teisi stimulante sisaldavate toodetega. Ärge ületage soovitatud annust. Toidulisandit ei tohi kasutada toidu asendajana. Oluline on mitmekesine ja tasakaalustatud toitumine ning tervislik eluviis. Hoida lastele kättesaamatus kohas.
SERVITSEERIMINE: Säilitada kuivas ja jahedas kohas lastele kättesaamatus kohas ja hoida otsese päikesevalguse eest.
Tootja: OLIMP Labaratories, Poola.

Märge. Toidulisandit ei tohi kasutada toidu asendajana. Ärge ületage ettenähtud soovitatavat annust.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Tootefotod on illustratiivsed, mistõttu võivad need tootest endast veidi erineda (nt kui tootja muudab pakendi kujundust). Küsimuste korral ootame alati teie kõnet telefonil +370 616 42124 või e-posti teel. posti teel info@proteinas.lt.

E-HIND - hind kehtib ainult e-poest ostes.

100% quality
chat Kommentaarid (4)
Hinnang

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Olimp Thermo Speed Extreme...

25,00 € 18,95 €